Utbildning

SÄVE Hyrmaskiner har liftutbildning i Göteborg, Malmö, och Sölvesborg. Våra certifierade utbildningsledare lär dig att arbeta med liftar på ett tryggt och säkert sätt, utan att det påverkar produktiviteten i ditt projekt.

Liftutbildning

Idag är det krav på att ens personal är utbildad. Speciellt när det gäller riskfyllda arbeten på höga höjder. SÄVE har många års erfarenhet av arbete med liftar, hissar och arbetsplattformar. Vi erbjuder utbildning i hur man använder sax- och bomliftar på rätt sätt.

Våra liftutbildningar äger rum på någon av våra depåer i Göteborg, Malmö, eller Sölvesborg. Vi kan även arrangera liftutbildningar ute på arbetsplatser och hos företag. Eleven får lära sig använda utrustningen effektivt och säkert, så att produktiviteten ökar och risken för skador och olyckor minskar.

Utbildning enligt Arbetsmiljöverkets villkor
Våra kurser är enligt Arbetsmiljöverkets villkor och är till för alla som använder sig av mobila arbetsplattformar.

Förarbevis efter en dag
Våra utbildningar tar en dag och innehåller cirka fyra timmars teori och tre timmars praktik. Alla deltagare får förarbevis direkt, efter genomfört och godkänt prov. I avgiften ingår kursmaterial, lunch och fika.

Årets utbildningar

Välj ett utbildningstillfälle som passar dig:

Göteborg 2024

11 September
16 Oktober
13 November
18 December

Kontakta oss

Malmö 2024

12 September
17 Oktober
14 November
19 December

Kontakta oss

Sölvesborg 2024

10 September
15 Oktober
12 November
17 December

Kontakta oss

Vill du veta mer om våra utbildningar eller boka en plats?

Tveka inte på att kontakta oss