Projekt / Bra Bygg, GEELY Lindholmen Göteborg

Uppdragsgivare
Bra Bygg
Utmaningen
5000m2 fasad utan förankringar
Lösning
Tak förankring
Effekt
Snabbare fasad montage

SÄVE Hyrmaskiner levererade klätterplattformar och bygghiss till BRA Bygg och GEELY på Lindholmen i Göteborg. Projektet hade många olika utmaningar som vår kund hade behov av att lösa på ett smidigt och effektivt sätt. SÄVE lyckades ta fram en lösning med Klätterplattform som möjliggjorde att vår kund helt kunde avstå infästningar på sin 5000m2 stora fasadyta. SÄVE monterade klätterplattform med tak infästningar. Bygghissar levererades också till projektet med en specialhisskorg på hela 3,9m så att samtliga yrkesarbetare kunde nyttja bygghiss med transport av såväl personal som material.

Klätterplattform utan en ända förankring i fasad

SÄVE Hyrmaskiner klätterplattform kan monteras med en högsta höjd på 28 meter till första förankringspunkt. Detta skapar en otrolig flexibilitet för oss på SÄVE Hyrmaskiner där vi kan anpassa våra förankringar så de placeras så optimalt som möjligt. Våra kunder får en bättre arbetsyta och ett enklare arbete. Inga diskussioner och lösningar behövs för att laga eventuella hål i fasaden där traditionell ställning normalt förankras. Som användare är detta drömmen och du kan arbeta helt ostört på fasaden.

SÄVE hjälper dig med Klätterplattformar

Vi på SÄVE Hyrmaskiner hjälper dig som kund till att komma igång och börja använda klätterplattformar i dina projekt. Det som krävs för ett lyckat projekt med klätterplattformar har vi internt på SÄVE Hyrmaskiner. Vårt team hjälper dig som kund med allt från planering och framtagning av lösningar till färdigbesiktad maskin ute på arbetsplatsen. Vi har idag ett 40 tal medarbetare, 125 klätterplattformar och över 65st olika tillbehör redo för nya projekt. Kontakta oss på SÄVE så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig komma igång med klätterplattformar och öka effektiviteten samt sänka projektets kostnader.

Bygghiss från SÄVE Hyrmaskiner

Bygghissar från SÄVE Hyrmaskiner användes både på GEELY Design centrum samt GEELY Hotel ute på Lindholmen i Göteborg. SÄVE Hyrmaskiner anpassade bygghiss för att passa kundens behov. Bygghiss av fabrikat ALIMAK användes av SÄVE Hyrmaskiner. Bygghiss med extra stor korg och kapacitet användes för att effektivisera användandet av bygghiss inne på projekten. Bygghissen projekterades, monterades och servades av SÄVE Hyrmaskiner. SÄVE Hyrmaskiner har byggt upp en maskinpark på ca.100st bygghissar av varierande modeller. Våra utbildade och erfarna bygghissmontörer klarar av alla typer av bygghiss projekt.

Unika lösningar

Kundunika lösningar för olika projekt, oavsett krav.

Våra klätterplattformar kan nu monteras med 38 graders lutning.